• Telefon:
    +45 8630 0010
  • Hjarbækvej 65
    DK-8831 Løgstrup

Om os

Mere end 35 år men finér

DaVeCo – Danish Veneer Company har speciale i levering af kvalitetsfinér til alle typer af produktion. Vi rådgiver om træsorter og fremstillingsmetoder og sørger for, at du som kunde får præcis den kvalitet, du efterspørger.

DaVeCo er grundlagt af Peter Jensen, der har arbejdet i finérbranchen i mere end 35 år. Peter har øje for godt træ, når han ser det. Den evne kommer DaVeCos kunder til gavn. Når råtræ og finér skal kvalitetsbedømmes og udvælges hos producenterne i Europa, Afrika og Nordamerika agerer Peter Jensen netop med kundens øjne.

Vores kunder skal kunne stole på, at vi mestrer udvælgelsen af de bedst egnede råmaterialer og fremstillingsformer. Og netop kvalitetsbedømmelse er en af vores absolutte spidskompetencer. Vi vil hos DaVeCo være kundens foretrukne leverandør, når der efterspørges ægte kvalitetsprodukter. Det er for os magtpåliggende, at kunden får et produkt, der lever 100 pct. op til forventningerne – og det gælder vel og mærke den komplette leverance.

Når finér skal være prikken over i’et

At bruge naturens egne materialer er for os det mest naturlige. Vi mener, at træets unikke struktur og udstråling giver helt enestående muligheder i fremstillingen af gulve, møbler, køkkener, vinduer og døre.

Vi ser heldigvis tydelige tegn på, at de naturlige træsorter igen vinder indpas i moderne boligindretning. Flere førende designere i ind- og udland kombinerer nu farvede kunstmaterialer med flotte detaljer i finér.

Derfor har vi hos DaVeCo en klar forventning om, at finér i fremtiden vil blande sig mere med de stilrene overflader som hvid/sort og højglans.

Hos DaVeCo er vi drevet af en passion for det gode håndværk, og vores mantra er: Vi kan gøre det bedre.

KERNEVÆRDIER

Hos DaVeCo er det vores overbevisning, at ”vi kan gøre det bedre” end den etablerede finérbranche. Ved at fokusere kompromisløst på kvalitet hos os selv og vores leverandører, vil vi skabe de bedste løsninger. Gennem vedholdenhed vil vi styrke faglighed og kompetencer, så vi forbliver konkurrencedygtige på alle væsentlige parametre.

image
AT VINDE SAMMEN MED KUNDERNE
Kun ved at lytte til vores kunder og søge den højeste kvalitet i alt, hvad vi foretager os, kan vi tilbyde den løsning, der skaber maksimale fordele for både kunden og os selv.
ÆRLIG, PROFESSIONEL OG KOMPROMISLØS
I en fleksibel organisation som vores er ærlighed og professionalisme bærende elementer i et hvert samarbejde. Vi vil arbejde kompromisløst og sikre, at vi altid er i stand til at skabe optimale løsninger. Ingen skal være i tvivl om, at vi ved, hvad vi har med at gøre.
FOKUS PÅ NATURMATERIALER OG BÆREDYGTIGHED
At bruge naturens egne materialer er for os det mest naturlige. Træets unikke struktur og udstråling giver helt enestående muligheder frem for andre materialer. Vi er overbeviste om, at den bedste måde, hvorpå vi kan beskytte vores natur og miljø, er at støtte og arbejde for bæredygtig og miljøvenlig skovbrug overalt i verden.

År Daveco har været
i finérbranchen

%

af landjordens CO2
er bundet i skovene

%

af verdens skove er
FSC®-certificeret

%

Af Nordens skove er
FSC®-certificeret

Kontaktpersoner

Har du brug for en pris på en opgave, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os .

Vi ser frem til din henvendelse.
Jeanette Lang Jensen

Jeanette Lang Jensen

Medarbejder
Peter Jensen

Peter Jensen

Indehaver
Bent Simonsen

Bent Simonsen

Medarbejder