Certificeringer

Finér

Format finér

Finértyper - se billeder

Folder - Fremstillingsprincipper

Vores nyheder

Læs om DaVeCo

 
NYHEDER


VI ER FLYTTET I NYE LOKALER
Fra d. 1/7-2013 er DaVeCo ApS flyttet i nye lokaler, på følgende adresse:

DaVeCo ApS
Industrivej 23
8800 Viborg
Danmark

Vi har valgt at flytte i nye lokaler, for at vi også i fremtiden kan have de bedste rammer og muligheder, når det kommer til at opfylde vores samarbejdspartneres ønsker og behov.

Alle øvrige ting telefon, fax osv. forbliver uændrede.

Vi ser frem til at kunne byde jer velkommen i de nye lokaler.

Med venlig hilsen
DaVeCo ApS
Peter Jensen


EUTR (EU´s tømmerlovgivning)
Den 3. Marts 2013 trådte EU´s tømmerlovgivning i kraft i Danmark og resten af EU. Lovgivningen medfører en række forpligtelser for alle virksomheder som handler med træ og træprodukter på det europæiske marked.

Loven skal sikre at det bliver strafbart at indføre og sælge ulovligt fældet træ på det europæiske marked. Dette medfører at alle importører af træ, finer, krydsfiner etc. skal implementere et ”due diligence system”, som skal sikre at ulovligt fældet træ ikke bliver en del af forsyningskæden.

DaVeCo ApS er din garant for, at de produkter der indføres og sælges i Danmark fra lande udenfor EU kommer fra en bæredygtig forsyningskæde. Vi har siden 2009 været FSC- og PEFC certificeret og af samme grund fravalgt visse lande og produkter i vores sortiment.

DaVeCo ApS har implementeret sit ”due diligence system” og sikret vore samarbejdspartnere, så alle produkter som købes af os opfylder EUTR´s krav.


Branchen tilbage til naturen
30 års erfaring og en stærk tro på, at naturmaterialer er på vej tilbage i boligindretningen er to væsentlige katalysatorer for tilblivelsen af DaVeCo
– en ny, dansk finérspecialist med et internationalt udsyn.

I nyindrettede lokaler på Agerlandsvej 5 i Viborg glæder man sig over, at flere førende bolig- og møbeldesignere i ind- og udland nu er begyndt at kombinere farvede kunstmaterialer med flotte detaljer i finér.
 
KONTAKT

DaVeCo ApS
Industrivej 23
8800 Viborg
T: +45 8630 0010

Se medarbejdere
 
 
   
Daveco
 
DaVeCo ApS | Industrivej 23 | 8800 Viborg | T: +458630 0010 | M: +452020 7218 | pj@daveco.dk