Certificeringer

Finér

Format finér

Finértyper - se billeder

Folder - Fremstillingsprincipper

Vores nyheder

Læs om DaVeCo

 
MILJØ


Direktør hos DaVeCo Peter Jensen har mere end 30 års erfaring med kvalitetsbedømmelse, produktion, salg, indkøb og distribution af finér fra og til alverdens lande. Han lægger ikke skjul på, at nogle lande langt fra lever op til alment etiske principper, når det gælder arbejdsforhold og skovdrift. Af samme grund har DaVeCo fravalgt visse lande og dermed også visse træsorter i sit sortiment. I takt med at myndighederne afkræver dokumentation for social ansvarlighed er mange danske og udenlandske producenter begyndt at efterspørge bæredygtig finér.

Vi er overbeviste om, at bæredygtighed inden for blot nogle få år bliver et helt ufravigeligt krav fra vores kunder og i sidste ende fra forbrugerleddet. DaVeCo er derfor din garant for, at den finér, der forlader vores lager stammer fra en bæredygtig forsyningskæde.

Hos os er bæredygtighed en vigtig mærkesag og derfor vil vi fremme brugen af naturens materialer, men aldrig på bekostning af naturen.

Hos DaVeCo tilbyder vi vore kunder et kvalitetsniveau uden sidestykke.
Direktør, Peter Jensen har øje for godt træ, når han ser det. Den evne kommer DaVeCos kunder til gavn. Når råtræ og finér skal kvalitetsbedømmes og udvælges hos producenterne i Europa, Afrika og Nordamerika agerer Peter Jensen netop med kundens øjne.

Vores kunder skal kunne stole på, at vi mestrer udvælgelsen af de bedst egnede råmaterialer og fremstillingsformer. Og netop kvalitetsbedømmelse er en af vores absolutte spidskompetencer. Vi vil hos DaVeCo være kundens foretrukne leverandør, når der efterspørges ægte kvalitetsprodukter. Det er for os magtpåliggende, at kunden får et produkt, der lever 100 pct. op til forventningerne – og det gælder vel og mærke den komplette leverance.
DaVeCos kerneværdier er:

AT GØRE DET BEDRE
AT VINDE SAMMEN MED KUNDERNE
AT VÆRE ÆRLIG, PROFESSIONEL OG KOMPROMISLØS
AT FOKUSERE PÅ NATURMATERIALER OG BÆREDYGTIGHED

 
KONTAKT


DaVeCo ApS
Industrivej 23
8800 Viborg
T: +45 8630 0010

Se medarbejdere 
 
   
Daveco
 
DaVeCo ApS | Industrivej 23 | 8800 Viborg | T: +458630 0010 | M: +452020 7218 | pj@daveco.dk