Certificeringer

Finér

Format finér

Finértyper - se billeder

Folder - Fremstillingsprincipper

Vores nyheder

Læs om DaVeCo

 
FINER

Finér i en klasse for sig
Som kunde kan du trygt overdrage udvælgelsen af de bedst egnede råmaterialer og fremstillingsformer til DaVeCo. Med mere end 30 års erfaring er kvalitetsbedømmelse en af vores absolutte spidskompetencer.

DaVeCo leverer til kunder, der efterspørger ægte kvalitet. Det er os meget magtpåliggende, at du som kunde får et produkt, der lever 100 pct. op til forventningerne.

Se mere om produktionsprincipperne i denne præsentation.

Finér fra Europa
Store partier finér indkøbes fra vores nabolande og lande i det lidt fjernere Europa. Herfra får vi mange af de populære træsorter, der er anvendelig til frontfinér i alle mulige afskygninger.

Fra europæiske skovbrug og finérfabrikker tilbyder DaVeCo følgende træsorter: Ahorn, Ask (hvid), Ask (oliven), Birk, Bøg (letdampet), Bøg (udampet), Eg, Fyr og Gran.

Alle andre træsorter vil kunne fremskaffes ved forespørgsel.

Finér fra Nordamerika
Som supplement til de europæiske sorter indkøber vi råprodukter og finér i Nordamerika. Kvaliteten er høj og når valutakursen er i vores favør kan der indkøbes kvalitetsprodukter til meget fornuftige priser. Sorterne bruges primært til frontfinér.

Fra Nordamerikanske skovbrug og finérfabrikker tilbyder DaVeCo følgende træsorter: Eg (hvid), Eg (rød), Kirsebær, Maple og Nød.
Alle andre træsorter vil kunne fremskaffes ved forespørgsel.

Finér fra Afrika
I Afrika finder vi det vel nok bredeste udbud af træsorter, hvoraf nogle primært finder anvendelse som mellemlæg og indlæg i f.eks. døre, mens andet er ideelt som frontfinér. For feinschmeckere tilbyder vi finér af Zebrano, Wengé, Sapeli og Khaya der bl.a. bruges til arkitekttegnede møbler og eksklusivt skibsinventar.

 
KONTAKT


DaVeCo ApS
Industrivej 23
8800 Viborg
T: +45 8630 0010

Se medarbejdere 
 
   
Daveco
 
DaVeCo ApS | Industrivej 23 | 8800 Viborg | T: +458630 0010 | M: +452020 7218 | pj@daveco.dk