Certificeringer

Finér

Format finér

Finértyper - se billeder

Folder - Fremstillingsprincipper

Vores nyheder

Læs om DaVeCo

 
OM DAVECO

DaVeCo – Dansk Finér Kompagni har speciale i levering af kvalitetsfinér til alle typer af produktion. Vi rådgiver om træsorter og fremstillingsmetoder og sørger for, at du som kunde får præcis den kvalitet, du efterspørger. DaVeCo er grundlagt af Peter Jensen, der har arbejdet i finérbranchen i mere end 30 år.

Når finér skal være prikken over i’et
At bruge naturens egne materialer er for os det mest naturlige. Vi mener, at træets unikke struktur og udstråling giver helt enestående muligheder i fremstillingen af gulve, møbler, køkkener, vinduer og døre.

Vi ser heldigvis tydelige tegn på, at de naturlige træsorter igen vinder indpas i moderne boligindretning. Flere førende designere i ind- og udland kombinerer nu farvede kunstmaterialer med flotte detaljer i finér.
Derfor har vi hos DaVeCo en klar forventning om, at finér i fremtiden vil blande sig mere med de stilrene overflader som hvid/sort og højglans

Hos DaVeCo er vi drevet af en passion for det gode håndværk, og vores mantra er: Vi kan gøre det bedre.

Et kvalitetsniveau uden sidestykke
Peter Jensen har øje for godt træ, når han ser det. Den evne kommer DaVeCos kunder til gavn. Når råtræ og finér skal kvalitetsbedømmes og udvælges hos producenterne i Europa, Afrika og Nordamerika agerer Peter Jensen netop med kundens øjne.

Vores kunder skal kunne stole på, at vi mestrer udvælgelsen af de bedst egnede råmaterialer og fremstillingsformer. Og netop kvalitetsbedømmelse er en af vores absolutte spidskompetencer. Vi vil hos DaVeCo være kundens foretrukne leverandør, når der efterspørges ægte kvalitetsprodukter. Det er for os magtpåliggende, at kunden får et produkt, der lever 100 pct. op til forventningerne – og det gælder vel og mærke den komplette leverance.

KERNEVÆRDIER
Hos DaVeCo er det vores overbevisning, at ”vi kan gøre det bedre” end den etablerede finérbranche. Ved at fokusere kompromisløst på kvalitet hos os selv og vores leverandører, vil vi skabe de bedste løsninger. Gennem vedholdenhed vil vi styrke faglighed og kompetencer, så vi forbliver konkurrencedygtige på alle væsentlige parametre.

AT VINDE SAMMEN MED KUNDERNE

Kun ved at lytte til vores kunder og søge den højeste kvalitet i alt, hvad vi foretager os, kan vi tilbyde den løsning, der skaber maksimale fordele for både kunden og os selv.

AT VÆRE ÆRLIG, PROFESSIONEL OG KOMPROMISLØS

I en fleksibel organisation som vores er ærlighed og professionalisme bærende elementer i et hvert samarbejde. Vi vil arbejde kompromisløst og sikre, at vi altid er i stand til at skabe optimale løsninger. Ingen skal være i tvivl om, at vi ved, hvad vi har med at gøre.

AT FOKUSERE PÅ NATURMATERIALER OG BÆREDYGTIGHED

At bruge naturens egne materialer er for os det mest naturlige. Træets unikke struktur og udstråling giver helt enestående muligheder frem for andre materialer. Vi er overbeviste om, at den bedste måde, hvorpå vi kan beskytte vores natur og miljø, er at støtte og arbejde for bæredygtig og miljøvenlig skovbrug overalt i verden.

 
KONTAKT


DaVeCo ApS
Industrivej 23
8800 Viborg
T: +45 8630 0010

Se medarbejdere 
 
   
Daveco
 
DaVeCo ApS | Industrivej 23 | 8800 Viborg | T: +458630 0010 | M: +452020 7218 | pj@daveco.dk